Khidmat Rekaan Digital Untuk Media Sosial [ Facebook + Instagram ]

Dengan menggunakan META Business Suite & Business Manager. Anda boleh menjadualkan posting content-content di Facebook Page dan Instagram anda dengan lebih mudah dan sistematik.

Saya Menawarkan Solusi All-In-One Kepada Anda!

Adakah anda sedang mencari staff untuk menguruskan akaun media sosial syarikat anda? Staff yang mempunyai kemahiran rekaan grafik + multimedia + website + digital marketing?.

Berita baik untuk anda! derekacreative menyediakan khidmat rekaan digital untuk media sosial yang merangkumi pengurusan akaun media sosial Facebook Page & Instagram dengan menggunakan Meta Business Suite & Business Manager.

Anda tidak perlu lagi membayar gaji pekerja IT sekurang-kurang RM 1500 + 13% Caruman KWSP. Itu belum lagi kos untuk Insuran dan sebagainya. Saya bantu anda berjimat?

Image

Berapa Upah Untuk Saya?

Upah menguruskan META Business Suite dan menghasilkan rekaan bahan-bahan promosi hanya RM 1000 sebulan. Terma bayaran sangat mudah, 50% deposit untuk saya memulakan tugas. Baki 50% lagi pada akhir bulan selepas saya menyelesaikan tugas. Semua rekaan dan copywriting akan melalui semakkan dan ketetapan anda.

Pakej Bulanan
RM1000Pakej ini termasuk :
  • ~ Minimum 30 Rekaan Poster Digital Selama Sebulan.
  • ~ Content Calendar Untuk Schedulling Post di Facebook & Instagram.
  • ~ Copywriting Untuk Posting.
  • ~ Free Rekaan Facebook Banner Page.
  • ~ Free Consultation
Penggunaan Content Pillar & Content Calendar

Majoriti Digital Marketing Practitioner menggunakan content pillar dalam menghasilkan posting mereka. Content pillar ialah tema atau topik yang anda mahu fokuskan dalam kandungan (content) posting anda.

Manakala, Content Calendar pula ialah jadual bertulis tentang hari, masa, medium dan isi kandungan yang akan diterbitkan di platform media sosial. Semua perancangan yang telah disemak ini akan disusun rapi di Meta Business Suite dan Business Manager.

Berikut adalah antara contoh hasil kerja yang sempat saya kongsikan: