Ebook Taobao

Bagaimana Nak Menjana Untung Besar Dengan Bisnes Borong?

Ya! Terus-terang penulis katakan, teknik dan rahsia ini sebenarnya hanya diketahui oleh masyarakat Cina sahaja.

Harga ebook : RM100.00

6 Rahsia Penting Dalam Ebook Ini!

#Rahsia 01 | Teknik Mencari Produk Pasti Laku.

Ada 5 ciri yang perlu diperhatikan apabila memilih barang yang mahu di borong di TaoBao. Jika barang tersebut memenuhi kelima-lima ciri ini, saya yakin, anda akan mampu menjana keuntungan yang besar dalam perniagaan anda.

Barang yang dipesan akan dapat sampai ke tangan anda dengan selamat... dan dengan pantas, ianya juga akan menjadi rebutan kepada pelanggan-pelanggan anda. Pastikan anda tidak beli dan borong apa-apa produk di TaoBao.com selagi anda belum mengetahui 5 ciri ini!.

 

#Rahsia 02 | Produk Yang Perlu Dielakkan!.

Ada 4 ciri produk yang perlu anda elakkan apabila ingin memborong barang di TaoBao.com . Jika anda membeli produk-produk ini, ada kemungkinan besar, anda akan menghadapi pelbagai masalah di kemudian hari dan terpaksa menanggung kerugian yang besar.

Jadi, seboleh-bolehnya, elakkan membeli barang yang mempunyai 4 ciri ini.

 

#Rahsia 03 | Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com.

Ini adalah rahsia yang paling-paling penting. Jika anda menyangka anda boleh terus pergi ke website TaoBao dan membeli barang di sana seperti anda biasa membeli di website e-commerce yang lain! Anda sedang melakukan KESILAPAN YANG SANGAT BESAR!.

Berita baiknya, penulis tunjukkan kepada anda secara langkah demi langkah beserta secreenshoot-secreenshoot, bagaimana anda boleh membeli barangan di TaoBao dengan cara yang SELAMATdan BETUL!. 

Ya! Anda juga boleh menggunakan perbankan internet tempatan (maybank2u / cimbclicks dll)untuk membuat pembelian barang di website Taobao! penulis akan tunjukkan caranya!.

 

#Rahsia 04 | Barang Tak Sampai? Apa Nak Buat?.

Kadang kala, walaupun anda sudah melakukan semuanya dengan betul, tetapi ada juga perkara-perkara yang berlaku yang diluar jangkaan anda!! Barang di tahan di Kastam!, Produk yang diorder.. tak sampai-sampai!, Produk sampai tapi tak sama seperti yang diorder atau tidak cukup kuantiti!

Apa nak buat? Jangan risau dan panik! Penulis tunjukkan juga kepada anda bagaimana anda boleh mengatasi semua masalah tersebut dengan tenang dan gembira!

 

#Rahsia 05 | Cara Menjual Produk Yang Telah Diborong Secara Online!.

Setelah anda berjaya memborong barang dari TaoBao dan barang tersebut sudah sampai ke rumah anda dengan selamat.. Ada 5 kaedah untuk anda menjual barang-barang tersebut. penulis tunjukkan anda 5 tempat di mana anda boleh jual brang-barang anda.. semuanya adalah secara online sahaja!

Anda hanya perlu lakukannya dari depan komputer anda sahaja!

 

#Rahsia 06 | Proses Jualan & Teknik Meng"Ayat".

Bagi anda yang sudah biasa menjual produk fizikal secara online, rahsia ini mungkin kurang penting bagi anda. Tetapi bagi anda yang belum mempunyai pengalaman menjual produk secara online, ataupun sering gagal menjual produk secara online. Ada banyak tips serta ilmu yang boleh anda pelajari pada bahagian ini.

Malah, penulis juga turut berikan anda contoh ayat / skrip untuk anda menjual produk anda kepada orang ramai secara online.

 

Untuk Info Lanjut & Pembelian Sila Ke Laman Web Penulis. >>