Ebook WeChat

Bagaimana Menjana Pendapatan Sampingan 3 - 4 Angka Sebulan Menggunakan WeChat?

Formula yang penulis kongsikan akan memudahkan anda untuk kekal menjana pendapatan setiap bulan dari WeChat.

Harga ebook : RM50.00

Terdapat 6 Bab Utama di dalam ebook ini! Berikut penulis kongsikan pengisian-pengisian yang terkandung dalam ebook ini serta manfaat yang bakal anda perolehi setelah anda habis membaca keseluruhannya. 

Pendahuluan 
Pada bahagian ini, penulis cerita sedikit tentang isu gaji tak cukup. Jangan fokus gaji tak naik, tetapi fokus pada cara penyelesaian untuk naikkan gaji sendiri setiap bulan tanpa perlu berhenti kerja.
 
Penyelesaian buat part-time dengan tukar fungsi HP anda kepada alat buat duit setiap bulan guna WeChat. Kenapa mesti guna WeChat? Mudah, Zero kos pemasaran dan praktikal untuk semua orang yang ada handphone .

 

#Bab 01 | 7 Kunci Asas Sebelum Buat Duit Dengan WeChat.
 
Dalam bab ini, penulis akan dedahkan 7 kunci asas sebelum anda mula buat duit dengan WeChat secara part-time. 7 kunci ini akan membuka minda anda untuk bersedia dan fokus kepada matlamat untuk buat duit di WeChat, sehingga buat sampai dapat duit.

 

#Bab 02 | Apa Itu Buat Duit Dengan WeChat?.
 
Penulis kongsikan dalam bab ini.  WeChat itu apa dan siapa pengguna utama? Apakah 10 kebaikkan dan kelebihan WeChat berbanding aplikasi lain? 5 teknik untuk pilih idea buat duit di WeChat. Bagaimana minat anda boleh buat duit di WeChat? Saya tunjukkan 30 idea buat duit sedia ada di dalam WeChat.

 

#Bab 03 | Menjana Duit Pertama Dengan WeChat.
 
Sejujurnya bab ini konten paling mahal dalam ebook ini. Dengan tahu rahsia di dalam bab ini, anda sudah bersedia untuk buat duit di WeChat. Rahsia ini akan membuatkan prospek terhegeh-hegeh ‘add’ serta PM anda setiap hari. Prospek dengan rela hati ‘add’ anda tanpa perlu dipaksa.
 
Penulis akan bongkar kepada anda : 
  • Bagaimana cara mudah mendaftar WeChat ?
  • Apakah Rahsia Nama Buat Duit dengan WeChat ?
  • Apakah Rahsia 30 Huruf Buat Duit dengan WeChat ?
  • Bagaimana 3 Rahsia Pemikat WeChat Berfungsi ?
  • Apakah 4 Pelaris Buat Duit dengan WeChat ?
  • Jangan Biarkan WeChat Anda Kosong 
Setiap langkah dan proses ini penulis tunjukkan dalam gambar dan rajah berwarna mudah untuk anda faham dan terus buat di HP sahaja. Insyaallah, mudah anda faham.

 

#Bab 04 | Rahsia Pemasaran Zero Kos Dengan WeChat.
 
Dalam bab ini merupakan NADI UTAMA kepada kejayaan idea buat duit anda di WeChat. Penulis bongkar teknik-teknik praktikal PEMASARAN ZERO KOS atau PERCUMA di WeChat yang pasti disukai oleh orang bisnes untuk menguasai pelanggan dalam 20 KILOMETER RADIUS dari lokasi anda berada. 

Antara teknik yang penulis gunakan “Teknik Jerat 30 Minit”, Rahsia 5 Ayat Teknik Closed WeChat, Teknik Bro-M200 dan Teknik Komando WeChat serta tip bila masa tepat anda mahu gunakan teknik ini. Penulis tunjukkan juga cara semak teknik yang anda buat sama ada menjadi dan mengena prospek? Itu paling penting sekali kena anda tahu. 

Penulis juga bongkar, Apakah 10 larangan buat duit di WeChat? Elakkan melakukannya supaya akaun WeChat anda tidak dibatalkan dan kehilangan prospek di WeChat dari ‘add’ atau PM anda setiap hari.

 

#Bab 05 | 15 Penghalang Buat Duit Di WeChat.
 
Buat duit secara part-time di WeChat juga ada beberapa sekatan dan tembok penghalang yang tersendiri. Penghalang ini dicipta oleh anda sendiri, bukan WeChat.  Jadi, Penulis kongsikan 15 penghalang buat duit pada bab ini.  

Tujuan penulis bongkarkan perkara ini supaya anda bersedia dari awal dan membuat strategi bagi mengelak terkena 15 penghalang buat duit di WeChat ini. Tapi jangan risau. Dalam ebook ini penulis bongkarkan terus 15 solusi penghalang ini untuk anda.

 

#Bab 06 | 10 Formula Mudah Tingkatkan Pendapatan Dengan WeChat.
 
Dalam bab ini, anda akan tahu 10 formula untuk tingkatkan pendapatan di WeChat yang sering kita terlepas pandang untuk berjaya buat duit walaupun secara sambilan. Formula yang penulis kongsikan akan memudahkan anda untuk kekal menjana pendapatan setiap bulan dari WeChat.
 
 
 Untuk Info Lanjut & Pembelian Sila Ke Laman Web Penulis. >>