Ebook Instagram Kaboom!

Bagaimana Anda Boleh Meletupkan Jualan Produk Anda Di Instagram!

Penulis akan tunjukkan 9 rahsia & petua untuk berinteraksi secara santai dengan follower. Penulis beri contoh bergambar. Semua ada dalam ebook ini.

Harga ebook : RM70.00

Ebook ini terbahagi kepada 7 bahagian. Berikut adalah perincian setiap bahagian yang anda akan dapat:

Bahagian Pengenalan.

Dalam bahagian ini, penulis cerita formula asas cara memasarkan produk di Instagram. Apa step-by-step yang anda kena ikut secara ringkas. Sebelum pergi advance, anda kena tahu ilmu asas ini. Ia umpama gambaran umum, supaya anda nampak dengan jelas: “Oh, ini yang aku kena buat dulu…”.Ia penting agar anda tidak tersipu-sipu selepas baca ebook ini.

 

Bahagian #01 | Instagram 101.

Pada bahagian ini, penulis akan kongsikan serba-ringkas tentang Instagram. Daripada segi fungsi, ciri-ciri & manfaat yang anda boleh lakukan. Jangan terkejut! Walaupun anda dah guna Instagram sebelum ini, namun masih ada fungsi anda tak tahu. Tunggu & lihat yer….

 

Bahagian #02 | Kenapa Kedai Online Instagram?.

Untuk pastikan seseorang membuat keputusan memulakan sesuatu. Mereka perlukan sebab yang kuat untuk bermula… Atas dasar itu, penulis wujudkan satu bahagian khas untuk bantu anda bermula. Penulis serius nak bantu anda.

Penulis tak mahu anda rugikan duit anda untuk ilmu yang tak diamalkan. Pada bahagian ini, penulis ceritakan 4 sebab utama kenapa anda perlu bermula menjual di Instagram..

 

Bahagian #03 | Langkah-langkah Meletupkan Jualan Di Instagram.

Saat yang ditunggu telah tiba. Pada bahagian ini, anda akan ditunjukkan secara praktikal. Apa yang anda perlukan untuk buka kedai IGShop di Instagram? Bagaimana cara-caranya? Apa yang perlu anda skip (langkau) & apa yang perlu diberikan perhatian?

Apa elemen wajib yang mesti ada dalam kedai anda? Ada 6 elemen penting mesti anda lengkapkan sebelum jual apa-apa produk atau servis. Semua akan ditunjukkan.

 

Bahagian #04 | Cipta Pelanggan.

Sebelum anda menjual sesuatu produk, anda perlulah terlebih dahulu mengenali siapakah pelanggan anda? Dalam bahagian ini, penulis akan membincangkan dengan teliti, cara bagaimana anda boleh mengenalpasti dengan tepat siapakah pelanggan yang akan membeli produk-produk anda berulang-ulang kali.

Apabila anda telah betul-betul mengenali siapa pelanggan anda! Proses untuk menjual akan menjadi mudah dan cepat!

 

Bahagian #05 | Bina Kedai IG Anda!.

Pada bahagian ini, penulis tunjukkan anda bagaimana untuk setup kedai IG anda secara langkah demi langkah. Walaupun jika sebelum ini anda tidak pernah menggunakan Instagram, anda pasti akan dapat mengikut langkah-langkah yang penulis tunjukkan dengan mudah secara bergambar!

Cara untuk setting yang betul dan terbaik untuk kedai IG anda juga penulis turut tunjukkan di dalam bahagian ini.

 

Bahagian #06 | Teknik Kumpul Follower.

Ini adalah bahagian paling bernilai. Ada kedai sahaja tak cukup kalau orang tak tahu kewujudan kedai anda. Anda kena ada follower yang…

  1. Targeted – Memang minat produk atau servis anda.
  2. Aktif – Jenis yang suka like, komen & tag rakan mereka.
  3. Real – Manusia sebenar bukan robot.

Ya, inilah kunci kejayaan besar berniaga di Instagram. Untuk mendapatkan ketiga-tiga ciri follower ini, penulis bahagikan kepada 3..

  1. Kaedah Mekanikal. (penulis akan ajar)
  2. Kaedah Organik. (penulis akan ajar).
  3. Kaedah Automatik (penulis akan ajar)

Buku ini akan perincikan untuk anda nampak gambarannya…

 

Bahagian #07 | Berinteraksi Dengan Follower Anda.

Bab ini ramai orang fail. Ramai yang penulis lihat, bila dah dapat ramai follower. Terus upload gambar produk. Jual, jual & jual. Itu bukan caranya. Nanti dulu, belum masanya lagi menjual.

Penulis akan tunjukkan 9 rahsia & petua untuk berinteraksi secara santai dengan follower. Penulis beri contoh bergambar. Semua ada dalam ebook ini! penulis bocorkan satu aplikasi canggih yang penulis guna untuk cipta keunikan dalam gambar anda yang anda post. Tak perlu upah designer…

Ingat! Instagram mengutamakan gambar. Gambar cantik, follower suka. ?

 

 Untuk Info Lanjut & Pembelian Sila Ke Laman Web Penulis. >>