Ebook Air Balang

Nak Cari Duit Lebih! Tapi Masih Tak Tahu Nak Buat Bisnes Apa?

Bisness yang mampu mencapai keuntungan sebanyak RM7,000 dengan hanya berniaga 3 balang air di bazar ramadhan!. Apa Yang Di Bongkarkan Dalam Ebook Ini?

Harga ebook : RM70.00

 
#Bab 01 | Cara Mohon Tapak Perniagaan.

Dalam bab permulaan ini, penulis tunjukkan anda langkah-langkah yang perlu anda lakukan untuk mendapatkan tapak niaga di bazar ramadhan atau bazar-bazar yang lain.
 
Apakah sijil yang perlu anda dapatkan sebelum membuat sebarang permohonan dan di manakah untuk mendapatkannya? Semuanya penulis tunjukkan dalam bab ini Siap sekali dengan contoh gambar sijil & resit.
 
Berapa pula besar saiz tapak dan berapakah bayaran bagi setiap tapak? Juga penulis tunjukkan kos anggarannya di sini! Bab ini amat penting, terutama sekali jika anda baru pertama kali mahu berniaga di bazar. Tanpa tapak niaga... sudah pastinya tiada bisnes untuk anda.
 
 
#Bab 02 | Tips Memilih Lokasi Bazar.

Percaya atau tidak, bukan semua lokasi bazar akan mendapat sambutan! Ada sesetengah lokasi bazar, diwujudkan oleh pihak penganjur semata-mata untuk mengaut keuntungan dengan menjual tapak kepada peniaga. Namun begitu, bilangan pengunjung yang hadir, hanya sayup-sayup sahaja.

Jadi, jangan menjadi mangsa! Kenali tapak-tapak yang "hot" yang ramai pengunjung untuk anda berniaga! Ada beberapa ciri yang akan menjadikan sesebuah tapak bazar itu HOT atau tidak! Buku ini bongkarkan ciri-ciri tersebut di dalam bab ini!.

 

#Bab 03 | Peralatan Serta Kelengkapan.

Antara 2 benda asas yang perlu anda ada untuk berniaga di bazar, adalah kanopi dan juga meja. Dalam bab ini penulis tunjukkan jenis kanopi serta jenis meja yang anda perlukan. Penulis juga turut berikan anda tempat serta alamat kedai untuk anda membeli peralatan ini dengan harga yang lebih murah!.

 

#Bab 04 | Persediaan & Pengurusan Masa.

Ada 5 Tips "REAL" yang Penulis kongsikan dalam bab ini. Ilmu dalam bab ini, hanya "peniaga sebenar" sahaja yang tahu. Hanya orang-orang yang pernah berniaga di bazar ramadhan sahaja yang tahu situasi dan keadaan sebenar yang perlu dihadapi dan bagaimana cara untuk menanganinya?.

Jadi, anda perlu tahu ilmu di dalam bab ini agar anda boleh hadapi segala cabaran sewaktu berniaga di bazar dengan tenang. Tidaklah nanti anda terkejut jika situasi-situasi yang mencabar ini berlaku kepada anda!.

Selain itu, Penulis juga turut kongsikan rahsia sebenar teknik menarik pelanggan dan bagaimanakah mahu menjadikan gerai jualan anda unik dan berbeza dari peniaga-peniaga yang lain, di dalam bab ini!.
 

#Bab 05 | Resepi Jus Best Selling.

Di dalam bab ini Penulis kongsikan "20 Resepi Jus Yang Paling Laris" di pasar ramadhan. Bukan sahaja sekadar resepi, malah, cara-cara membuatnya secara bergambar juga ada ditunjukkan.

20 Resepi Jus Buah tersebut adalah...

 1. Jus Mangga
 2. Jus Tembikai Susu
 3. Jus Tembikai
 4. Jus Carrot Susu
 5. Jus Asam Boi & Limau Kasturi
 6. Jus Mata Kucing
 7. Jus Air Jagung
 8. Jus Nenas Madu
 9. Jus Buah Naga (Dragon Fruit)
 10. Air MILO
 11. Air Laici Susu
 12. Air Blue Hawaian Lemonade
 13. Air Teh Bunga
 14. Air Kelapa Muda
 15. Air Bandung Cincau
 16. Air Barli
 17. Air Cincau
 18. Jus Ciku
 19. Jus Epal Asam Boi
 20. Jus Kiwi

 

#Bab 06 | Rahsia Sulit Jus Yang Laris.

Ada 7 tips sulit yang Penulis kongsikan di dalam bab ini! Penulis kongsikan apakah sebab Penulis meletakkan sesetengah bahan ke dalam resepi yang diberikan dalam bab 5 sebelum ini. Dalam bab ini juga Penulis kongsikan tips dimana anda boleh membeli buah-buahan dengan harga yang lebih murah! Bagaimana pula untuk memilih buah-buahan yang segar dan manis? Juga ada Penulis kongsikan di dalam bab ini!.

 

#Bab 07 | CASE STUDY - Bagaimana Menjana RM7000 Sebulan.

Ini adalah bab yang paling menarik di dalam ebook ini. Di dalam bab ini, Penulis ceritakan semua strategi serta apa yang Penulis lakukan sehingga mampu mencapai keuntungan sebanyak RM7,000 dengan hanya berniaga 3 balang air di bazar ramadhan!.
 • Balang air jenis apa yang Penulis gunakan?
 • Air apa yang Penulis jual?
 • Berapa kos serta untung menjual air tersebut?
 • Apa teknik yang Penulis gunakan untuk menarik pelanggan?
 • Di mana lokasi strategik serta bagaimana Penulis menyusun balang air?
 • Bagaimana Penulis gandakan keuntungan Penulis sehingga 3 kali ganda?
Semuanya Penulis bongkarkan tanpa berselindung kepada anda di dalam bab ini!.
 
 
 
 Untuk Info Lanjut & Pembelian Sila Ke Laman Web Penulis. >>